BÀSQUET

Benvolgudes famílies:


Tornem a fer l’activitat extraescolar de BÀSQUET a l’escola. L’activitat extraescolar està adreçada a tots els nens i nenes des de P4 fins a 6è, que competiran en les següents categories:

Categoria
Entrenaments
Preu anual
Minis: P4 i P5
Dimarts i dijous
90 euros (2 quotes de 45 euros)
+ 20 euros de quota d’inscripció
Prebenjamí: 1r i 2n
Benjamí: 3r i 4t
Aleví: 5è i 6è
Dimarts i dijous
120 euros (2 quotes de 60 euros)       + 20 euros de quota d’inscripció

L’activitat començarà el dimarts 23 de setembre. L’horari d’entrenaments serà de 16:30h a 18h.

Excepte Minis, totes les categories realitzaran partits els dissabtes al matí a partir de novembre.L’activitat es pagarà en dues quotes durant els mesos de novembre i febrer.

Enguany els nens de 1r a 6è hauran d’adquirir un equip nou del TBC que té un cost de 20 euros. Un cop tinguem les inscripcions s’informarà sobre com fer la comanda dels equips. També existirà la possibilitat de llogar equips a preus més econòmics.

JORNADA DE PORTES OBERTES

Si voleu que els vostres fills/es provin l’activitat per veure si els agrada o no, poden venir els dies 23 i 25 de setembre de 16:30h a 18h de franc per provar si els agrada aquest esport. Si voleu que els vostres fills assisteixin a les portes obertes, haureu de portar a l’AMPA el full d’inscripció complimentat fins el dia 22 de setembre.

Si voleu apuntar el vostre fill/a haureu de portar a la bústia de l’AMPA fins el dia 30 de setembre la documentació següent (a més del full d’inscripció):
  • Foto carnet
  • Fotocòpia de la targeta sanitària
  • Resguard de pagament de la quota d’inscripció (20 euros), que s’haurà d’ingressar al núm. de compte ES66-2100-8327-82-2200020335 (La Caixa).

Podeu descarregar el full d'inscripció des del següent enllaç:


Aquesta activitat només és per a socis de l’AMPA. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada